Niin hyvää kannua!

Niin hyvää kannua!

keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Loiri-malja palaa Turkuun!

Loiri-liigan kausi 2017–2018 on päättynyt Esa-Matti Loirin luotsaaman Pittsburgh Penguinsin voittoon. Penguins kukisti finaalisarjassa Thorne Forresterin johtaman Winnipeg Jetsin murskalukemin 4–0. Lukema on historiallinen, sillä mikään muu joukkue ei ole koskaan Loiri-liigan historiassa voittanut finaalisarjaa häviämättä yhtäkään ottelua.

Esa-Matti Loiri teki sen lisäksi historiaa myös siten, että hänestä tuli Loiri-liigan historian ensimmäinen valmentaja, joka on voittanut Loiri-maljan kaksi kertaa. Loiri voitti ensimmäisen mestaruutensa kaudella 2014–2015 luotsatessaan Jaromir Jagrin avustuksella New Jersey Devilsin Loiri-maljan makuun Klumppa Klumpparsonin New York Rangersiä vastaan. Tuo ottelusarja jatkui aina seitsemänteen peliin saakka.

Loiri-liiga™ kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitaan ja sponsoreitaan sekä ennen kaikkea rakkaita fanejaan äärettömän hienosta jääkiekkokaudesta 2017–2018. Seuraava Loiri-liiga™ kausi käynnistyy tuttuun tapaan kesän jälkeen syyskuussa, ja mukana on näillä näkymin edelleen yhdeksän osallistujaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti