Niin hyvää kannua!

Niin hyvää kannua!

maanantai 26. lokakuuta 2015

Pelipäivä 26.10.2015


St. Louis Blues – Pittsburgh Penguins

1: 2,00 | X: 2,60 | 2: 3,00St. Louis Blues on kaaoksen pyörteessä, uutisoi NHL.com. Kaaoksen syy on lähteidemme mukaan se, että joukkueen valmentajana toimiva Jari Vainio on ratkennut ryyppäämään ja ollut viihteellä kohta kaksi viikkoa. "Häntä kaiketi rupesi vituttamaan, kun hävisimme ensin Minnesotalle ja sitten Chicagolle", aprikoi Jori Lehterä. "Hänen hengityksensä haisi viinalta jo ensimmäisessä erässä Blackhawksia vastaan – eikä hän analysoinut erätauoilla ottelun kulkua, vaan kuunteli puhelimestaan Teflon Brothersia ja Tango-Teemua ja mongersi jotain epäselvää konttorista, harrastuksen hinnasta ja punaisista kaloista."

Bluesin ylin johto ei tiedä, ilmestyykö Vainio tänäkään iltana paikalle – ja mikäli ilmestyy, niin kuinka monen promillen humalassa. Se on porsaanreikä, johon Pittsburgh Penguins aikoo kairautua röyhkeästi sisään. "St. Louis on hakoteillä joka tapauksessa, ja mikäli se onneton känniläinen löytää jollain ilveellä paikalle, niin pelistä tulee entistä helpompi", toteaa Jevgeni Malkin. "Tänään se meidän pistitilimme aukeaa – on pakko."


Nashville Predators – Minnesota Wild

1: 2,40 | X: 2,60 | 1: 2,00


Kun Loiri-liigan kausi 2015–2016 alkoi, Minnesota Wild koki järkyttävän raatelun sarjakärki Florida Panthersin käsittelyssä. Vielä silloin Wildin valmentaja, Teppo Teppo, oli varsin nöyrä ja hiljainen mies, mutta pian jokin muuttui – ja paljon. Voitto kerrallaan Teppo kasvatti itseluottamustaan ja samalla myös egoaan, joka on sittemmin päässyt kaikista kahleistaan irti. "Pukukopissa hän katselee kasvojaan peilistä, nikkaa itselleen silmää ja suutelee sitten kiihkeästi omia huuliaan", paljastaa Mikael Granlund nuuskatykki suussaan. "Kerran hän kirjoitti nimensä fläppitaululle ja piirsi sen ympärille isoja sydämiä vaaleanpunaisella tussilla", lisää joukkueen kapteeni Mikko Koivu huolestuneena.

Myös Nashville Predatorsin perämies, John Lennon, on jäänyt kiinni vastaavanlaisesta toiminnasta. "Hän on harhaluuloinen narsisti", julistaa joukkueen kapteeni Shea Weber lyhyesti ja ytimekkäästi. Weber toivoo, että seura antaisi Lennonille mitä pikimmiten lähtöpassit ja palkkaisi riveihinsä maanläheisemmän ja nöyremmän valmentajan, kuten Florida Panthersia käskyttävän Esa-Matti Loirin. "Nykyinen valmentajamme puhuu paljon, mutta missä ovat teot?" tivaa Weber, joka muistuttaa Predatorsin roikkuvan sarjataulukon alapäässä.


Washington Capitals – Florida Panthers

1: 100,00 | X: 50,00 | 2: 1,01


Moni penkkiurheilija oli äimän käkenä, kun Washington Capitals kykeni nappaamaan Chicago Blackhawksista murskavoiton viime viikon kierroksella. Selitys murskavoittoon oli kuitenkin looginen: Capitalsin valmentaja Klumppa "Ristimäkelä" Klumpparson oli vetäytynyt sikiöasentoon pukuhuoneessa juuri ennen pelin alkua ja kiljunut itkien, ettei hän suostu tulemaan jäälle mistään hinnasta. Niinpä Capitalsia luotsasi Chicago-pelin ajan joukkueen varavalmentaja K. Reunanen, joka piti pakkansa erinomaisesti koossa ja sai seuran johdolta ylistävää palautetta.

Klumpparson tuli Reunasen menestyksestä niin kateelliseksi, että vaati kyyneleet silmissään tälle potkuja. Seuran johto ei kuitenkaan potkinut varavalmentajaa pihalle, vaan uhkaili päinvastoin Ristimäkelää lähtöpasseilla, jos hän ei kasvaisi mieheksi ja lakkaisi itkemästä joka tilaisuuden tullen. Capitalsin uuden supertähden Jevgeni Kuznetsovin mukaan kyyneleet eivät ole ainoita eritteitä, joita Klumpparson otteluiden aikana päästää. "Yleensä jo ensimmäisen vaihdon jälkeen vaihtopenkillä on vahva virtsan tuoksu", Kuznetsov tähdentää. "Panthersia vastaan hän todennäköisesti myös ripuloi, sillä hän on kertonut meille näkevänsä toistuvia painajaisia Jaromir Jagrista, Esa-Matti Loirista ja New Jersey Devilsistä", jatkaa Kuznetsov. "Olisi kaikille paras ratkaisu, jos hän pukeutuisi suosiolla vaippaan."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti