Niin hyvää kannua!

Niin hyvää kannua!

maanantai 5. lokakuuta 2015

Pelipäivä 5.10.2015


St. Louis Blues – Tampa Bay Lightning

1: 1,50 | X: 1,90 | 2: 2,30Luokanopettaja Jari Vainion johtama St. Louis Blues on aloittanut Loiri-liigan vakuuttavasti. Ensin Blues jyräsi naurettavan huonosti pelanneen Nashville Predatorsin, ja seuraavaksi St. Louisin jyrän alle jäi jo tässä vaiheessa kautta masentunut Klumppa Klumpparson eli Washington Capitals. Vainion paluu kaukaloon on ollut toisin sanoen lähestulkoon yhtä vakuuttava kuin miehen tyypillinen laulusuoritus juomaravintola Cocolocossa lauantai-iltana klo 23 kahden päivän rännin jälkeen.

Tänä iltana Blues saa vastaansa L. Erkkilän koutsaaman Tampa Bay Lightningin. Erkkilä on uutena tulokkaana ja Loirin poikana jännittävä ja mielenkiintoinen lisäys liigan vahvuuteen. Lightningin kausi lähti käyntiin iloisesti, kun tiimi nappasi ylikomisario Jarsse Paateron Chicagosta kolmen pisteen voiton, mutta hyvän alun jälkeen kapuloita Tampan rattaisiin löi kehnosti kautensa startannut J. Hyyti. Vedonlyöntitoimiston mukaan ennakkosuosikki tässä ottelussa on Blues, vaikka ns. #pohjoisenpuhuri on ainoastaan säälittävä vitsi.

Washington Capitals – Minnesota Wild

1: 2,10 | X: 2,35 | 2: 2,70Huhun mukaan Washington Capitalsin valmentaja Klumppa "Ristimäkelä" Klumpparson poistui vaihtoaitiosta kesken Capitalsin ja St. Louis Bluesin välisen pelin. Syy poistumiseen oli ilmeisesti se, että Klumpparson purskahti itkuun toisen erän aikana eikä halunnut näyttäytyä kameroiden edessä vedet silmissään. Ilmiö (angstaaminen) kielii Klumpparsonin ailahtelevasta itsetunnosta, joka on itseään etsivän teinitytön tasolla. "Saan taas kerran selkääni, sillä olen säälittävän huono ja ihan paska pelaaja", Klumppa totesi masentuneena, kun toimittaja uteli miehen taktiikkaa Minnesota Wildiä vastaan.

Minnesota Wildin valmentaja, J. Hyyti, on osoittanut päinvastaista taistelumieltä. Myös Hyytin sipuli kieltämättä kiehui liigan avauskierroksella, kun Esa-Matti Loirin Florida Panthers pisti Wildin nöyryyttävästi polvilleen, mutta Minnesota keräsi itsensä kokoon ja taisteli ihailtavasti Tampa Bay Lightningiä vastaan keskiviikon kierroksella. Tilanne kielii siitä, että Wildin sipuli on lievästä kypsymisestään huolimatta Capitalsin sipulia raaempi, mutta miten käy tänä iltana?

Pittsburgh Penguins – Los Angeles Kings

1: 1,01 | X: 3,15 | 2: 10,00


Los Angeles Kings tarjosi tähänastisen kauden suurimman pommin perjantaina, kun joukkue nousi epätoivoisesta 0–2-tappioasemasta 3–2-voittoon T. Forsbergin Nashville Predatorsia vastaan. Pommi ei ollut suuri siksi, että Kings peittosi Predatorsin (koska kuka tahansa pystyy päihittämään Forsbergin), vaan pommi oli valtava sen vuoksi, että Käärmeen selkäranka ei katkennut. "En ole koskaan nähnyt mitään tällaista – olin täysin varma, että valmentajamme käskee meidän taas kerran huitoa vastustajia sormille ja heittää kiekkoa katsomoon", kommentoi Kingsin kapteeni Dustin Brown.

Myös Pittsburgh Penguins on pelannut tähän asti vasta yhden pelin. Se oli ottelu Klumppa Klumpparsonin Washington Capitalsia vastaan ja päättyi rumiin lukemiin 1–7. Penguinsin kausi lähti siis matkaan vähän niin kuin Silja Linen laiva Loiri-liigan draftitilaisuudessa – ei ollenkaan. Tänä iltana Penguinsilla on kuitenkin selkeä suunnitelma ja strategia. "Raiskaamme Auramaan", sanoi joukkueen kapteeni Sidney Crosby.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti