Niin hyvää kannua!

Niin hyvää kannua!

keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Pelipäivä 14.10.2015


Washington Capitals – Tampa Bay Lightning

1: 2,30 | X: 1,95 | 2: 2,30


Keskiviikon pelipäivän avaa varsinainen Jumbofinaali™, kun kaukaloon luistelevat Washington Capitals ja Tampa Bay Lightning. Capitalsin ja Lightningin kaudet alkoivat kyllä mallikkaasti, mutta heti toisesta pelistä lähtien joukkueiden matka on ollut yhtä kärsimystä. Capitalsin kapteenin, Alexander Ovetshkinin, mielestä syyttävä sormi on osoitettava joukkuetta johtavan Klumppa Klumpparsonin suuntaan. "Hän on neiti, joka antaa periksi heti ensimmäisen vastoinkäymisen jälkeen", kapteeni toteaa. "Jos hän purskahtaa tänäkin iltana itkuun, niin aion sanoa hänelle suorat sanat."

Tampa Bay Lightningin kapteeni, Steven Stamkos, pistää alkukauden vaikeudet uusien olosuhteiden piikkiin. "Tämä on ensimmäinen kerta, kun valmentajamme työskentelee näin korkealla ja vaativalla ja haasteellisella tasolla, joten pieni ailahtelu kuuluu asiaan", Stamkos sanoo. Hän kuitenkin tarkentaa, että joukkueen on pian päästävä takaisin voittojen tielle, tai uuden valmentajan palkkaaminen nousee aiheelliseksi kysymykseksi. "Eihän siitä mitään tule, jos vastustajat nöyryyttävät meitä jokaisessa pelissä", hän lisää. "Tappio Nashville Predatorsille oli erityisen häpeällinen kohtalo – eräänlainen hätähuuto."


St. Louis Blues – Chicago Blackhawks

1: 1,80 | X: 2,40 | 2: 2,75


Chicago Blackhawksin suomalaistähti Teuvo Teräväinen on kritisoinut joukkueensa valmentajaa mediassa. Teräväisen mukaan joukkueen valmentaja, Jarsse Paatero, ilmestyy harjoituksiin vain ani harvoin ja silloinkin ympärikännissä. "Hän makaa jään pinnassa hysteerisesti nauraen ja sanoo viimeisillä voimillaan: Keupa! Keupa! Keupa!" tilittää Teräväinen päätään pudistaen. Teräväinen lisää, että Paaterolla on joka pelissä taskumatti povitaskussaan. "Eikä hän epäröi laittaa taksimatkojaan Blackhawksin piikkiin", Teuvo toteaa.

St. Louis Bluesin valmentaja, alkoholiongelmastaan tunnettu Jari Vainio on sen sijaan pysynyt koko alkukauden ajan raittiina – ja se näkyy. Vainio on voittanut tähän mennessä jokaisen pelinsä, eikä hän aio katkaista voittoputkeaan keskiviikkoiltana. "Paatero kaatuu kuin mikäkin helvetin ryssä rintamalla", hän sanoo. Myös vedonlyöntitoimistot ovat Bluesin puolella, mutta toisaalta Blackhawks voi aina yllättää.Pittsburgh Penguins – Minnesota Wild

1: 2,60 | X: 2,70 | 2: 2,20


Pittsburgh Penguinsin kapteeni, Sidney Crosby, kuvailee kauden alkua "katastrofaaliseksi". Erityisen käärmeissään Crosby on siitä, kuinka ylivoimaisesti ja yksinkertaisesti ilmiömäisesti Florida Panthers dominoi joukkuetta maanantain kierroksella. "Emme mahtaneet heille yhtään mitään", Sidney sanoo kyynel silmäkulmassaan ja nyyhkyttää naisellisesti. Penguins on pelannut tähän mennessä jo kolme ottelua, ja joukkueen pistesaldo näyttää yhä edelleen pyöreää nollaa.

Minnesota Wild on sen sijaan aloittanut kautensa myönteisesti. Joukkue on tähän mennessä kaatanut Tampa Bay Lightningin ja Washington Capitalsin, ja tänä iltana Teppo Tepon koutsaama seura aikoo lisätä tuohon listaan Pittsburgh Penguinsin nimen. Taakka on Wildin valmentajan näkökulmasta "helppo", sillä Hoikan Kirous™ on muuttunut entistä synkemmäksi. "Fleury on niin helvetin paska maalivahti, että hänen selkänsä taakse saa veivin kuin veivin", uhoaa Mikael Granlund nuuska huulessaan.


Los Angeles Kings – Florida Panthers

1: 100,00 | X: 50,00 | 2: 1,01


Florida Panthersin kausi on lähtenyt käyntiin tasan yhtä erinomaisesti kuin asiantuntijat uskalsivat odottaa: joukkue on nöyryyttänyt tähän asti jokaista vastustajaansa ja noussut suvereenisti sarjataulukon kärkeen. Panthersin pelaajat ovatkin kehuneet joukkueensa valmentajaa vuolaasti, ja Jaromir Jagr on ehdottanut, että Floridan kotihallin ulkopuolelle pitäisi pystyttää kymmenen metriä korkea Esa-Matti Loirin patsas. 

Myös Los Angeles Kings on avannut kautensa hyvin, vaikka joukkueella on ollut roppakaupalla tuuria matkassa mukana. Tästä esimerkkinä toimii Kingsin peli Chicago Blackhawksia vastaan – ratkaiseva maali oli pahemman luokan lantula ja jotain ihan muuta kuin esteettisesti säväyttävää jääkiekkoa. "Jarsse sai, mitä ansaitsi – paskaa", kommentoi joukkueen valmentaja Passo Pasanen. Floridaa vastaan Pasasella on selvä suunnitelma. "Mikäli olen häviöllä ensimmäisen erän jälkeen, vedän nettijohdon seinästä enkä vastaa WhatsApp-viesteihin", hän paljastaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti