Niin hyvää kannua!

Niin hyvää kannua!

maanantai 12. lokakuuta 2015

Pelipäivä 12.10.2015

Florida Panthers – Nashville Predators

1: 1,01 | X: 50,00 | 2: 99,00

Florida Panthers – Pittsburgh Penguins

1: 1,02 | X: 25,00 | 2: 50,00Loiri-liigan historian toisen kauden alku on sisältänyt joitakin yllätyksiä, mutta ihan kaikki ei ole suinkaan ollut yllätyksellistä. Näihin asioihin lukeutuvat mm. Florida Panthersin suvereeni ja ylivertainen ylivoima sekä Nashville Predatorsin tragikoominen mahalasku. Myös Pittsburgh Penguinsin kausi on alkanut suorastaan katastrofaalisesti, mikä todistaa sen, että #hoikankirous on yhä edelleen olemassa ja voi kaikesta päätellen paremmin kuin koskaan aikaisemmin.

Nashvillen valmentajana toimiva T. Forsberg on aloittanut kautensa niin kehnosti, että Panthers voisi oikeastaan pelata tämän pelin vaikka ilman maalivahtia – ja voitto olisi silti Floridan. Forsbergin pelikirja on ollut ensimmäisestä vihellyksestä saakka sekaisin kuin Kuukka saunaillassa, ja sen todistaa Predatorsin tämänhetkinen pistesaldo: nolla pistettä. Tarina saa jatkoa tänä iltana, kun Panthers luistelee mm. John-Peter Pirrin, Jussi "Kala" Kalajokisen ja Jaromir Jagrin johdolla Nashvillen ja Pittsburghin yli.Tampa Bay Lightning – Nashville Predators

1: 1,40 | X: 5,00 | 2: 10,00Vaikka Tampa Bay Lightningin kausi on lähtenyt hienon alun jälkeen täysin väärille raiteille kahden kitkerän tappion myötä, joukkueen valmentaja L. Erkkilä pitää Nashville Predatorsia "naurettavana uhkana". Erkkilän mukaan Lightningin pelaajat eivät ole treenanneet viikon aikana laisinkaan, sillä harjoittelu Nashvilleä vastaan on kuulemma yhtä tyhmä veto kuin luottokortin lainaaminen "Der Komissar" Jarsse Paaterolle. "Jos joukkueella [Nashvillellä] on kahden ensimmäisen pelin jälkeen nolla pistettä, niin eikö silloin ole luvassa ihan näin järjellisesti ajateltuna tyylipuhdas ylijuoksu tai oikeastaan silkka teurastus?" Erkkilä kysyy tympääntyneenä.
Los Angeles Kings – Chicago Blackhawks

1: 2,00 | X: 2,50 | 2: 2,35Jarsse "Keupa" Paatero on johdattanut jälleen kerran Chicago Blackhawksin sinne, minne joukkue ajautui myös viime kaudella – tappioiden tielle. "Tampa Bay oli vielä täysin voitettavissa, mutta Florida oli kieltämättä täysin ylivoimainen ja kertakaikkisesti fantastinen joukkue, jolle emme yksinkertaisesti mahtaneet missään vaiheessa yhtään mitään", Jarsse jatkaa, "sillä sen pelin lopputulos oli jo ensimmäisestä vaihdosta saakka selvillä."

Passo Pasasena tunnetun J. Auramaan Los Angeles Kings on sen sijaan aloittanut kauden räjäyttämällä todellisen pommin. Kings on nimittäin otellut jo kaksi ottelua, eikä Käärmeen selkäranka ole vieläkään katkennut. Auramaan tuorein kommentti kielii kuitenkin siitä, ettei valmentaja ole loistavasta alkukaudestaan huolimatta valmis luottamaan itseensä. "Mikäli olen häviöllä ensimmäisen erän jälkeen, ajan välittömästi takaisin kotiin", hän kommentoi ja kiskaisee sauhut tupakastaan.Minnesota Wild – St. Louis Blues

1: 2,40 | X: 2,70 | 2: 2,00Minnesota Wildin valmentaja J. "Teppo Teppo" Hyyti tunnetaan ennen kaikkea heikoista hermoistaan, jotka saattavat kypsyä paistinpannulle pantavan sipulin lailla heti ensimmäisen vastoinkäymisen sattuessa. Tänä vuonna Hyytin kausi on kuitenkin lähtenyt käyntiin hyvin, eikä miehen sipuli ole vielä kypsynyt kunnolla kertaakaan lukuun ottamatta Minnesotan ottelua Florida Panthersia vastaan; Jaromir Jagrin johtama Panthers pesi Wildin 7–2, ja silloin Minnesotan puolustajat alkoivat nostaa mailaa kuin Loirin pojat maljaa risteilyaluksen kabinettihuoneessa konsanaan. 

Nyt se kyseinen sipuli on kuitenkin vaarassa kypsyä, sillä Wildiä vastaan asettuu (uskomattoman onnenpotkun seurauksena) voittamattomasti otellut St. Louis Blues. Jari Vainion johtama Blues on osoittautunut tehokkaaksi maalintekijäksi, ja se jos jokin saattaa olla myrkkyä Hyytin hermoille. "Tämä ilta päättyy siihen, että #pohjoisenpuhuri puhaltaa Wildin maahan", Vainio toteaa. Hyytillä on kuitenkin ässä hihassaan: jos joukkue on häviöllä, se aikoo teloittaa systemaattisesti Bluesin pelaajia suorittamalla vaarallisia ja kiellettyjä taklauksia ja ryntäyksiä. "En välitä siitä, vaikka joku heistä halvaantuisi tai saisi muunlaisen vakavan vamman", Hyyti toteaa ja sulkee sitten pukuhuoneen oven vihaisesti perässään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti