Niin hyvää kannua!

Niin hyvää kannua!

maanantai 19. lokakuuta 2015

Pelipäivä 19.10.2015Nashville Predators – Pittsburgh Penguins

1: 2,20 | X: 2,00 | 2: 2,80


Kun Pittsburgh Penguinsin valmentaja aloitti työskentelynsä Sidney Crosbyn johtaman joukkueensa kanssa, hän ei uskaltanut odottaa, että Penguinsin maalivahdit Marc-André Fleury ja Jeff Zatkoff olisivat sysipaskoja kassareita. "Heistä ei ole mihinkään", Hoikka toteaa, "joka ikinen vitun syöttö tai liru voi mennä längeistä sisään vaikka siniviivalta saakka, saatana!" Karua kieltä puhuu muun muassa se, mikä on Pittsburghin maaliero tällä hetkellä: viisi tehtyä maalia, kaksikymmentä päästettyä maalia. "Fleury on helvetti soikoon koko saatanan liigan huonoin maalivahti", lisää Hoikka ennen kuin poistuu vihaisesti haastattelupisteeltä.

Nashville Predatorsin valmentajaa Pittsburghin ahdinko ainoastaan naurattaa. "Tänä iltana kasvatan sekä pistesaldoani että maalieroani", myhäilee Forsberg partaansa hyväillen ja muistuttaa, ettei Hoikka ole onnistunut voittamaan häntä kertaakaan Loiri-liigan historiassa. "Pittsburgh on juuri täydellinen vastustaja minulle, sillä minä tykkään tehdä mahdollisimman huonoja ja onnekkaita maaleja eli siis sellaisia tyylipuhtaita paskamaaleja – ja niitähän Fleury ja Zatkoff hörppivät jokaisessa ottelussa", Forsberg lisää hymyssä suin.
Chicago Blackhawks – Washington Capitals

1: 2,15 | X: 2,50 | 2: 2,25


"Ei häntä vieläkään treeneissä näy, ei ainakaan selvin päin, mutta St. Louisia vastaan hän ei juonut viinaa – ei ainakaan ottelun aikana, tai jos joi, niin sitten piilopullosta ja ovelasti niin, ettei jäänyt rysän päältä kiinni", analysoi Teräväinen, jonka mukaan Chicagon valmentajana toimivan Jarsse Paateron alkoholiongelma häiritsee joukkueen menestymistä pahasti. "Selvin päin hän on erinomainen valmentaja, mutta kännipäissään hän antaa pelaajille ihan ihmeellisiä käskyjä – ja alkaa aina rähinöidä, jos emme yritä joka helvetin tilanteessa sitä vitun ilmaveiviä."

Washington Capitalsin valmentaja, Klumppa "Ristimäkelä" Klumpparson, ei sen sijaan saa pelaajiltaan minkäänlaisia kehuja. Joukkueen kapteeni, Alexander Ovetshkin, on erityisen käärmeissään uuden valmentajansa asenteesta. "Hän käyttäytyy kuin pieni lapsi – tuollainen saatanan selkärangaton paska!" kapteeni tilittää. "Minkälainen mies voi pitää itseään miehenä sen jälkeen, kun purskahtaa itkuun ensimmäisessä hevonvitun erässä jo heti ensimmäisen helvetin aloituksen hävittyään?" Ovetshkin kysyy nyt entistä vihaisempana. Kaikista eniten Ovetshkiniä ärsyttää se, että Klumpparson on puhunut avoimesti julkisuudessa tahtovansa jättää Capitalsin oman onnensa nojaan ja siirtyä Buffalo Sabresin valmentajaksi. "Minkälainen valmentaja antaa tuollaisia lausuntoja, kun kausi on aivan alkutekijöissään?" Ovetshkin tähdentää.Florida Panthers – Tampa Bay Lightning

1: 1,01 | X: 50,00 | 2: 100,00Florida Panthersin uskomaton alkukausi jatkui ylivoimaisissa merkeissä, kun joukkue pyyhki jään pintaa Passo Pasasen valmentamalla Los Angeles Kingsillä. Tänä iltana Panthersin uhriksi joutuu Tampa Bay Lightning, jolla ei ole Floridan valmentajan Esa-Matti Loirin mukaan "pienintäkään mahdollisuutta poistua ottelusta yhdenkään pisteen kera". Tampa Bayn valmentaja, L. Erkkilä, on samoilla linjoilla: "Tämä on sellainen ottelu, jota en tahtoisi pelata, sillä myönnän sen, että minä pelkään Florida Panthersia – se joukkue on yksinkertaisesti liian uhkaava ja ylivertainen, enkä tahtoisi kokea yhtä nöyryyttävää kohtaloa kuin esimerkiksi Los Angeles Kings koki viime kierroksella."

Vedonlyöntitoimiston mukaan pelin selkeä ennakkosuosikki on toden totta Florida Panthers, jonka kerroin (1,01) kertoo kaiken. Tampa Bay lienee toisaalta tietynlaisessa hurmostilassa, sillä joukkue onnistui päihittämään Washington Capitalsin viime kierroksella, mutta Panthersin valmentaja pitää moista tilaa vain kielteisenä seikkana. "He tulevat otteluun takki auki, jolloin Jagr, Kalajokinen, Kovakulli ja Pirri palauttavat heistä jokaisen takaisin maan pinnalle", Loiri tähdentää.Minnesota Wild – Los Angeles Kings

1: 2,30 | X: 2,00 | 2: 2,30Kierroksen kaiketi mielenkiintoisin tapaus on tämä Minnesota Wildin ja Los Angeles Kingsin välinen peli, jossa kauden kaksi kovinta yllättäjää hakee tärkeitä pisteitä ja paikkaa sarjataulukon kärjestä. Wild ja Kings ovat molemmat aloittaneet kautensa ryminällä, ja tasan ainut joukkue, joka heidät kummatkin on onnistunut voittamaan, on tietenkin Esa-Matti Loirin Florida Panthers. "Emme mahtaneet Panthersille yhtään mitään, mutta Wildin aiomme päihittää", kommentoi Kingsin valmentaja Passo Pasanen, jonka selkäranka on yhä edelleen ja vastoin kaikkia odotuksia ehjä. "Mitä helvettiä te siitä selkärangastani aina puhutte – puhukaa ennemmin Klumpparsonin selkärangasta, saatana!" Pasanen karjuu pää punaisena.

Myös Minnesotan valmentajan sipuli on pysynyt yllättävän raakana. Teppo Teposta on tullut jopa jokseenkin ylimielinen mediapersoona, joka solvaa huonommin pärjänneitä joukkueita kovaan ääneen ja hehkuttaa omaa menestystään henkseleitään paukutellen. "En edes kommunikoi sellaisten valmentajien kanssa, joilla on alle yhdeksän pistettä tässä vaiheessa kautta", Teppo toteaa kylmäverisesti. "Kuulun tätä nykyä eliittiin ja aion käyttäytyä niin kuin eliitissä käyttäydytään", hän lisää. Pasaselle Teppo lähettää yksinkertaiset terveiset: "Tänään se kirottu selkärankasi katkeaa, narttu."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti