Niin hyvää kannua!

Niin hyvää kannua!

maanantai 6. lokakuuta 2014

Otteluennakko (6.10.)


Huom! Blogiin voi nyt kirjoittaa kommentteja.


Kierroksen virallinen biisivalinta:

Anaheim Ducks (6 p.)
vs.
St. Louis Blues (3 p.)

Lauri "0 tehtyä maalia New Jersey Devilsiä vastaan" Mäkelä alisti Auramaan St. Louisia totaalisesti viime kierroksella päihittäen Bluesin lukemin 5–0. Nyt nöyryytyksestään suivaantunut Passo Pasanen lähtee hakemaan sekopäissään kostoa Forre Forsbergin Anaheim Ducksista, jolla on tilillään kuusi (kepulikonstein hankittua) pistettä. Kykeneekö T. J. Oshie kumppaneineen tekemään lopun Ryan "Ripulirysty" Getzlafin terrorille, vai jatkaako ankkalauma voittojen tiellä?

 • Forsberg: 2,30;
 • Tasapeli: 2,45;
 • Auramaa: 2,55.

Rationaalisesti ajateltuna Anaheimilla on etulyöntiasema, koska Ducks hävisi Rangersille vasta voittolaukauskilpailussa kun taas Blues antautui raiskattavaksi Rangersille jo varsinaisella peliajalla. Jos logiikkaan yhdistää intuition eli pelon Anaheimin pahamaineisista paskamaaleista, kertoimet kallistuvat entistä enempi Ducksin suuntaan. Mutta kertoimista viis – suuri yleisö on totaalisesti St. Louisin puolella. Me luotamme sinuun, Pasasen Passo.
New York Rangers (5 p.)
vs.
San Jose Sharks (0 p.)

Klumppa "Perssu" Klumpparson otti härkää sarvista viime maanantaina sulloen sekä Forsbergin että Auramaan päänahkat takataskuihinsa. Tällä kierroksella Klumpan Rangers saa vastaansa Hoikan San Jose Sharksin, jonka alkukausi on kuorrutettu katastrofaalisella epäonnella ja Niemen Antin kaikkea muuta kuin varmalla maalivahtityöskentelyllä. Syyttävä sormi osoittaa jo liki legendaariseksi kasvanutta Hoikan Kirousta™, mutta kirouksen kuin kirouksen on loputtava joskus.

 • Mäkelä: 2,30;
 • Tasapeli: 2,10;
 • Hoikka: 2,50.

Vaikka Rangers on kykeneväinen takomaan maaleja kuin onanisti omaa likaista tattiaan, tämä peli lienee hikisen tasainen taistelu. Perusteluksi pätee viime viikon Sharks–Bruins-ottelu, jossa Bostonin täytyi oikein kaivamalla kaivaa haiparvesta voitto irti. Jos tähdet ovat kohdallaan ja Henrik "Silkka pelle" Lundqvist unessa, niin peli voi helposti päättyä myös San Joseen voittoon. Kaikista todennäköisin tulema on yhtä kaikki tasapeli, joka päättyy jatkoajalla Rangersin voittoon.
Chicago Blackhawks (3 p.)
vs.
Boston Bruins (7 p.)

Tämä verinen koitos on kiinnostava peli, koska jos Chicago päihittää Bostonin, pakka sekoittuu entisestään. Jos taas Boston päihittää Chicagon, karhulauma karkaa jo kymmeneen pisteeseen saakka ja löntystää uhkaavasti sarjataulukon paalupaikan suuntaan. Viime kierroksella Boston voitti juuri ja juuri San Jose Sharksin, ja Chicago Blackhawks taipui suorastaan uskomattoman täydelliselle New Jersey Devilsille halvan – ja kaiken lisäksi huonon – huoran lailla. 

 • Uurto: 2,45;
 • Tasapeli: 2,30;
 • Kuukka: 2,30.

Vaikka Devils kyykytti Blackhawksia ennennäkemättömän ylivoimaisesti, niin Chicagolla on silti hyvät mahdollisuudet nousta tämän pelin voittoon. Boston Bruins ei ollut järin vakuuttava San Joseta vastaan, ja jos Chicagon maalipyssy Patrick Kane onnistuu siinä, mistä hänelle maksetaan, niin pisteet voivat helposti livahtaa sulkapäiden leiriin. Tärkeintä on psykologinen peli, joka voi koitua kumman tahansa kohtaloksi. Erityisesti Jaakko "Ryntäys" Uurto tunnetaan heikkohermoisena valmentajana, joka ruoskii pelaajiaan suihkutuomioihin liian usein. Se voi koitua tässä pelissä kohtaloksi, koska Bostonin siniviivalla seisoo 206-senttinen hirviö nimeltä Zdeno Chára.Los Angeles Kings (3 p.)
vs.
New Jersey Devils (9 p.)


Ensin kaatui Rangers, sitten Sharks ja sitten Blackhawks – eikä yksikään heistä saappaat jalassaan, vaan sukkahousuihin puetut jalat levällään. Seuraavaksi saman kohtalon saa kokea Los Angeles Kings, jonka maalivahti Jonathan Quick tulee näkemään tämän kierroksen jälkeen joka ikisenä yönä tismalleen samanlaisen painajaisunen Jaromir Jagrin konekiväärimäisistä rannelaukauksista.

 • Hyyti: 15,99;
 • Tasapeli: 11,50;
 • Lehtinen: 1,02.

Enough said.

2 kommenttia: