Niin hyvää kannua!

Niin hyvää kannua!

maanantai 13. lokakuuta 2014

Otteluennakko (13.10.)Kierroksen virallinen biisivalinta:
Anaheim Ducks (8 p.)
vs.
Chicago Blackhawks (3 p.)

Uzbekistanin jääkiekkoliitto viritteli jo ohjuksiaan St. Louisia kohti, kun Auramaan Blues pisti Forsbergin Ducksin tiukoille viikko sitten. Ohjuksia ei kuitenkaan ammuttu, sillä Forresterin Thorne kykeni rasittavan tapansa mukaan kaapimaan Pasasen Passosta epäreilun jatkoaikavoiton. Nyt tutkat ovat taas tulilla ja kohteena Suomen Turku, kun Ducks saa riesakseen nälkäisen ja siksi varsin vaarallisen Chicago Blackhawksin.

 • Forsberg: 2,50;
 • Tasapeli: 2,15;
 • Uurto: 2,60.

Todennäköisin lopputulos on tasapeli, koska 75 % Ducksin peleistä on jatkunut jatkoajalle. Kokenut vedonlyöjä voisi kuitenkin haistaa tässä rahan ja luottaa Uurtoon, koska vaikka New Jersey Devils nöyryytti Blackhawksia kuin sitä kuuluisaa huonoa huoraa, niin Chicago pisti Boston Bruinsin varsin ahtaalle viime kierroksella. Ducks on ollut ailahteleva, siitä ei pääse yli eikä ympäri, Blackhawks puolestaan energinen ja arvaamaton. Los Angeles Kings (3 p.)
vs.
San Jose Sharks (0 p.)

San Jose Sharksin synkkä ahdinko sukelsi yhä vain syvemmälle, kun New York Rangers anasti joukkueelta pisteet tililleen teinityttöäkin tiukemman pelin päätteeksi. Myös Los Angeles jatkoi tappioputkeaan, mutta se on toisaalta täysin ymmärrettävää, sillä Kings joutui kohtaamaan runkosarjan suvereenin keisarin, New Jersey Devilsin. Tällä kierroksella nähdään siis puhdasverinen JumboFinaali™, jonka lopputulos on elintärkeä sekä Kingsille että Sharksille.

 • Hyyti: 2,35;
 • Tasapeli: 2,05;
 • Hoikka: 2,40.

Myös tämä ottelu päättyy vedonlyöntitoimiston mukaan tasapeliin. Kristallipallo kertoo, että aluksi Kings on niskan päällä ja tekee maalin tai ehkä jopa kaksi, kunnes Sharks ryhdistäytyy ja nousee tasoihin – muttei ohi. Taistelu päättyy voittolaukauskilpailuun ja voittolaukauskilpailu San Josen voittoon. Luvassa lienee siis Sharksin avausvoitto ja pisteitä kullekin tiimille.New Jersey Devils (12 p.)
vs.
St. Louis Blues (4 p.)


0–0

Mitä peli on poika?

1–0

Mitä peli on poika?

2–0

Mitä peli on poika?

3–0

Mitä peli on poika?

4–0

Mitä peli on poika?

5–0

Mitä peli on poika?

6–0

 • Lehtinen: 1,02;
 • Tasapeli: 11,50;
 • Auramaa: 15,99.

New Jersey Devilsin pelit ovat itsestäänselvyyksiä, jotka päättyvät aina Devilsin voittoon ja Cory Schneiderin nollapeliin. Tällä kertaa viikatemies nylkee St. Louis Bluesin, joka luistelee jäälle kuin omaan joukkohautaansa.New York Rangers (8 p.)
vs.
Boston Bruins (10 p.)

Boston Bruins ja New York Rangers olivat molemmat vaikeuksissa viime kierroksella – Bruins Chicagon ja Rangers Sharksin kanssa. Tällä kierroksella joukkueista kumpikin haaveilee sarjataulukon kärkipaikoista ja hyödyllisestä momentumista, jota toisen kaatamisesta irti saa. Onko edes taianomaisesti torjuvasta Lundqvistin Henrikistä pysäyttämään Zdeno Cháran hirviömäistä lämäriä?

 • Mäkelä: 2,40;
 • Tassapeli: 2,10;
 • Kuukka: 2,20.

Tätä taistelua on paha veikata, koska peli voi päättyä miten tahansa. Paljon on kiinni siitä, kykeneekö Rangers pitämään Cháran aisoissa ja Bostonin maalipyssyt sektorialueilta pois. Peli Bostonia vastaan lähtee aina hyvän puolustuksen kautta, ja jos sen Klumpparson unohtaa, Suomalaisen Jysse hänet raiskaa kuin vihainen karhu pienen ja voimattoman ketunpoikasen. Vedonlyöjät luottavat kaikesta huolimatta tasapeliin, koska Rangers osaa olla kahden euron grillipihviäkin sitkeämpi tapaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti