Niin hyvää kannua!

Niin hyvää kannua!

maanantai 20. lokakuuta 2014

Otteluennakko (20.10.)Kierroksen virallinen biisivalinta:
San Jose Sharks (0 p.)
vs.
Anaheim Ducks (11 p.)

San Josen synkkä kohtalo sai jatkoa viime kierroksella, kun haiparvi jäi armotta Los Angeles Kingsin hampaisiin. Tällä viikolla Sharks saa vastaansa Anaheim Ducksin, joka luistelee jäälle aimo annos momentumia verisuonissaan ja Jakken päänahka takataskussaan. Runkosarjan kakkoseksi kiivennyt Ducks on vain hiuksenhienosti New York Rangersin edellä maalieron turvin, joten voipi olla, että Anaheim hakee tästä ottelusta muutakin kuin pisteitä. 

 • Hoikka: 3,50;
 • Tasapeli: 3,10;
 • Forsberg: 1,80.

Ducks on tämän ottelun selvä ennakkosuosikki, mutta Sharks voi pärjätä silti. San Josen kaksi parasta peliä on ollut ottelut Bruinsia ja Rangersia vastaan, kun taas Ducksille Bruins ja Rangers ovat olleet vaikeimpia vastustajia tähän mennessä. Tässä voi hyvinkin muhia iso yllätys; paljon on kiinni siitä, keksiikö San Jose toimivan puolustusstrategian.New York Rangers (11 p.)
vs.
Los Angeles Kings (6 p.)

Tässä on varsin mielenkiintoinen ottelu, sillä sekä Rangers että Kings pelasivat hienosti viime rundilla ja nappasivat kukin kolme kokonaista pistettä tililleen – Rangers päihittämällä Bruinsin ja Kings Sharksin. Nyt jommankumman "voittoputken" on katkettava, mutta kysymys kuuluu: kumman? 

 • Mäkelä: 2,35;
 • Tasapeli: 2,20;
 • Hyyti: 2,45.

Vedonlyöjät sanovat, että peli päättyy tasapeliin ja jatkoajalla Los Angelesin voittoon. Rangers on ailahdellut pahasti mm. Sharksia ja uskomatonta New Jersey Devilsiä vastaan, kun taas Kings on vaikuttanut pelistä toiseen vaaralliselta jengiltä. Myös tässä ottelussa huomiota on kiinnitettävä tarkkaan puolustamiseen, koska joukkueista molemmat ovat päästäneet runsaasti maaleja edellisissä otteluissa. Liekö asia niin, että joukkueiden koutsit (Klumpparsonin Klumppa ja Tepon Teppo) luottavat liian paljon tähtimaalivahteihinsa ja puolustavat siksi heikohkosti?New Jersey Devils (15 p.)
vs.
Boston Bruins (10 p.)

Seuraavaksi New Jersey Devilsin avuttomaksi uhriksi ajautuu Boston Bruins, joka jää heti ottelun alussa pahasti alakynteen ja joutuu paniikin valtaamaksi. Bruins voi kyllä epätoivoisesti yrittää pysyä pelissä mukana ja luoda Zdenolle mestoja, mutta Jagr vain nauraa ja laukoo Tuukka Raskin itkemään. 

 • Lehtinen: 1,02;
 • Tasapeli: 11,50;
 • Kuukka: 15,99.

Tarvitseeko tätä peliä edes pelata, kun kerran sen lopputulos eli Devilsin 10–0-voitto on ilmiselvä seikka? Mitä?

2 kommenttia:

 1. "Koska joukkueista molemmat ovat päästäneet runsaasti maaleja edellisissä otteluissa"
  Kingsin päästettyjen maalien keskiarvo on 2,2. Hölinä seis!

  VastaaPoista