Niin hyvää kannua!

Niin hyvää kannua!

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Otteluennakko (22.9.2014)
Anaheim Ducks (Forsberg) 
vs. 
Boston Bruins (Kuukka)

Loiri-liigan historiallisella avauskierroksella nähdään todellinen rakastavaisten taisto, kun pahamaineinen Kipinäkaksikko™ ottaa toisistaan mittaa. Tatu "Connection Error" Forsberg ja Juho "Finnish Male" Kuukka ovat taistelleet NHL-herruudesta hikisesti ympäri Suomen maan, ja lopputulos on joka ikisenä kertana sama: perkeleellinen kamppailu, joka voi päättyä kumman tahansa voittoon. Nyt tämä legendaarinen parivaljakko taistelee ensi kerran runkosarjapisteistä, ja kertoimet näyttävät tältä:

 • Forsberg: 2,30,
 • Tasapeli: 2,10,
 • Kuukka: 2,20.

Ripuliranteistaan tunnettu Forre voi toki yllättää koska tahansa ja on siksi aina varteenotettava voittajaehdokas, mutta tähän kamppailuun mies lähtee yhtä kaikki altavastaajan saappaissa. Syy on Suomalaisen maalivahdissa, Tuukka Raskissa, joka voi hyvänä päivänä jättää Ducksin armotta nollille ja joka on ollut pre season -peleissä hirviömäisessä vireessä. Lähteekö päänahka Lappiin?
St. Louis Blues (Auramaa)
vs.
Los Angeles Kings (Hyyti)

Yksi avauskierroksen mielenkiintosimmista otteluista on tämä St. Louis Bluesin ja Los Angeles Kingsin välinen peli, koska se on kaiketi ensimmäinen kerta, kun Janne "Härkä" Hyyti ja Juho "Pasanen" Auramaa kolistelevat sarviaan keskenään. Mitä tapahtuu, kun kaksi toisilleen pelillisesti likipitäen tuntematonta jannua pelaa vastakkain? Kertoimet kertovat seuraavanlaista:

 • Auramaa: 2,40,
 • Tasapeli: 2,90,
 • Hyyti: 2,20.

Tällaista ennennäkemätöntä ottelua on vaikea arvioida, mutta etu menee hitusen Kingsin suuntaan – kiitos Jonathan Quickin. Bluesilla on kyllä kova hyökkäyskalusto, mutta riittääkö se tuhoamaan Kuninkaiden hurjaa pakistoa? Toisaalta Kings voi ratketa ottamaan typeriä jäähyjä ja ulosajoja, joista Blues on kykeneväinen ammentamaan voiton. Saa nähdä, miten käy.New York Rangers (Mäkelä)
vs.
New Jersey Devils (Lehtinen)

Kierroksen selvin ottelu on tämä, jossa New Jersey Devils tekee Jaromir Jagrin johdolla New York Rangersista jauhelihaa. Henrik Lundqvist on yliarvostettu maalivahti ja silkka pelle, joka joutuu nöyrtymään maanantaina, kun Paholaiset pitävät häntä pilkkanaan. Lauri "Ranking #8" Mäkelä voi toki elätellä epätoivoisia fantasioita kolmen pisteen saldosta, mutta Eetu "Vanha ratkaisija" Lehtinen tulee auttamatta voittamaan tämän pelin. Siitä kielivät myös ottelun kertoimet:

 • Mäkelä: 15,99,
 • Tasapeli: 11,50,
 • Lehtinen: 1,02.

Ainut tärkeä kysymys kuuluu: kuinka monta nenäliinaa Pokela tarvitsee kyyneltensä kuivaamiseen? Luvassa on yksi kaikkien aikojen pahimmista nöyryytyksistä ja myrskyvaroitus kaikille Loiri-liigan joukkueille.
Chicago Blackhawks (Uurto)
vs.
San Jose Sharks (Hoikka)

Blackhawks–Sharks on kiinnostava derby-ottelu, joka koostuu Ducks–Bruinsin tavoin kahdesta vanhasta kilpakumppanista. Aggressiivisesti pelaava Jaakko "Ulosajo" Uurto on sitkeä pelaaja, joka ei hevillä luovuta, ja hyvänä maalintekijänä tunnettu Niko "Kirous" Hoikka voi tehdä maalin mistä tahansa. Kyseinen kaksikko osallistui viime viikolla pienimuotoiseen pre season -turnaukseen, joka oli äärimmäisen tasainen ja jonka vuoksi kertoimet ovat nämä:

 • Uurto: 2,50,
 • Tasapeli: 2,10,
 • Hoikka: 2,30.

Ottelussa on kaksi merkittävää tekijää, jotka voivat ratkaista pelin kummalle tahansa joukkueelle: tuuri ja rangaistukset. Hoikan Kirous™ voi langettaa San Josen ylle kammottavan epäonnen, kun taas liiallinen väkivaltaisuus voi johtaa Chicagon tien viemäriin. Yksi maali ratkaisee on fraasi, joka kuvaa tätä peliä täydellisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti